Etter en hard og lang oppkjøring er NM over for denne gang. Vi oppnådde 5. plass i elitedivisjonen i årets NM Brass (totalt 90,75 p). Vi er veldig fornøyd med både fremførelser og resultater. Spesielt gøy var det å spille Spiriti for en fullsatt Grieghall! Vi retter en stor takk til dirigent Howard Evans som i en særs inspirerende oppkjøring løftet korpset til nye høyder. Dersom du gikk glipp av våre fremførelser kan du se hele NM Brass på TV2 Sumo. Vår versjon av pliktnummeret, «Variations on a theme of Michael Tippet», kan du høre her, og «Spiriti» kan du høre her.  Tirsdag feiret vi oss selv med kake på øvelse. Vi gratulerer Eikanger-Bjørsvik Musikklag med seieren i elitedivisjonen, og ikke minst berømmer vi våre nærmeste naboer i Moen Musikkforening som i år kom på 3. plass i 5. divisjon! Takk for en fantastisk helg i Bergen, vi ser allerede fram til neste år.

Foto: John Vint

Foto: John Vint