Det nærmer seg slutten av sesongen for mange korps i disse dager. Tirsdag hadde vi vår siste øvelse denne våren, og på lørdag skal vi holde vår siste konsert. Først på dagen skal vi spille for beboere og ansatte på Fagertun sykehjem, før vi tar turen til Gjøvik hvor vi har vært så heldige å bli invitert til å spille sommerkonsert sammen med Kolbu Janitsjar. Konserten finner sted på Gjøvik gård og begynner klokken 18:00. Til å dirigere oss denne helga har vi med vår franske venn Florent Didier, som vi ble kjent med tidligere i sesongen. Kolbu ledes av sin faste dirigent Christian Tenfjord. Dette blir en spennende konsert med morsom og variert fra begge korps, og vi garanterer at det blir verdt turen.

Vårt program:
The Cossack – William Rimmer arr. David Marlatt
Blitz – Derek Bourgeois
OCEAN 2 (Ballet of Starfish) – Martin Philip Winter trombonesolist: Arne Bilden
Cut to the Chase – Dr Bass arr. John Philip Hannevik
La Fiesta – Chick Corea arr. Philip Harper
Opening (for brass band) – Bertrand Moren

Inngang:
250,-/100,- voksne/barn
Konsertstart 18:00

Vi håper vi ser deg der, og gleder oss allerede til neste sesong!

Foto: Kine Therese Vik-Erstad / Avisen Hadeland

Foto: Kine Therese Vik-Erstad / Avisen Hadeland