På tirsdag 15. august hadde vi vår første øvelse for den nye sesongen, og til helga skal vi ha vårt tradisjonelle oppstartsseminar. I år går turen til Norefjell Ski & Spa hvor vi skal stifte bekjentskap med en, for bandet, helt ny dirigent, danske Jesper Juul. Han skal også få æren av å dirigere vår første konsert som går av stabelen allerede tirsdag 22. august klokken 19:00 på Marienlyst. På konserten er det gratis inngang med salg av kaffe og kaker.

Foto: John Vint

Foto: John Vint

Programmet består av:

Scaramopuche Brasileira – Darius Millhaud arr. Howard Snell
Knight Templar – Geroge Allen
Alba Fanfare for Skottland – Alan Fernie
Ildfuglen Finale – Igor Stravinskij arr. Vidar Nordli
Just as I am – Wilfred Heaton
La Fiesta – Chick Corea arr. Philip Harper
Shofukan – Snarky Puppy arr. Rune Borge-Olsen
Symphony of Thanksgiving – Dean Goffin