Tradisjon tro holder Jaren midnattskonsert i Tingelstad kirke natt til juleaften. Sammen med dirigent Bjørn Sagstad og solist Reidun Sæther håper vi å kunne dele en musikalsk time med dere før kirkeklokkene ringer julenatten inn.

Reidun Sæther ble for alvor kjent for det norske folk da hun kom til finalen i Stjernekamp i 2014. Hun debuterte som plateartist samme året med albumet «Where my Secret Lies». I november 2016 slapp hun plate nummer 2, vinterplaten «Frostroser». Her synger hun en blanding av julemusikk og egenkomponert musikk på norsk. Det er ikke for ingenting at hun synger for utsolgte hus i hele Norge – hun har kanskje en av de flotteste stemmene landet har å by på. Med sin nye vinterplate Frostroser tar Reidun sitt kunstnerskap enda et steg videre, nå også som låtskriver og tekstforfatter. Her tar hun for seg det vakre og storslagne så vel som det sarte og intime som omhandler livet og kjærligheten. Det er både julemusikk og nyskrevne sanger, og hele plata er på norsk!
Kom å opplev henne sammen med Jaren Hornmusikkforening i lille julaftens 23. time.

23. Desember kl. 23:00
Tingelstad Kirke
Sangsolist: Reidun Sæther
Dirigent: Bjørn Sagstad
Billettpriser: 300,- (nede), 250,- (galleriet)
Billettsalg: Fra 15. november på KIWI Jaren, butikkens åpningstider, eller på tlf. 97682520 ons/tors/fredager mellom 18.00 og 20.00