(Foto: John Vint)

Norgestmesterskapet omtales ofte blant korpsmassen som årets vakreste eventyr, noe som vi i Jaren Hornmusikkforening er veldig enige i. Vi har hatt en fantastisk inspirerende og utviklende NM-oppkjøring i år, og opplevelsen på scenen i Grieghallen var stor!

Jaren var meget fornøyd med fremførelsene av både pliktnummeret Aubade av Torstein Aagaard-Nilsen og det selvvalgte verket Journey of the Lone Wolf av Simon Dobson. Når resultatene kom inn på lørdags kveld fikk vi ikke like god uttelling på pliktnummeret som vi håpet på, men til gjengjeld ble vi berømmet for vårt selvvalgte verk. Spesielt var det vår principal, Benjamin Mortensen, som fikk ros i dommerkommentarene. Jubelen stod i taket når vi fikk høre at han ble tildelt solistprisen i elitedivisjonen. Gratulerer så mye Benjamin!

Alt i alt endte Jaren opp på 7. plass med totalt 92,75 poeng (plikt: 91 + selvvalgt 94,5). Vi gratulerer Eikanger-Bjørsvik Musikklag med seieren i divisjonen.

En stor takk rettes til vår dirigent Florent Didier som har løftet korpset betraktelig. Vi takker også Bjørn Breistein og Paul Holland som stod for de innledende NM-øvelsene.

Fullstendig resultatliste kan du se her.
Dersom du gikk glipp av Jarens fremførelser kan du se de her.