Florent Didier

Florent Didier er en fransk dirigent som har en mastergrad i Musikkvitenskap fra Universitetet i Reims, Frankrike. Han har vunnet priser i blant annet orkesterdireksjon og -arrangering ved universitetet i Reims og har en grad i musikkpedagogi fra  Conservatoire National Supérieur Musique et Danse i Paris. Han dirigerer alt fra kammermusikkensembler til symfoniorkestre, og han gjør alt fra symfonier til samtidsmusikk. Han ble i 2008 ansatt som sjefsdirigent for Paris Brass Band, som av 4barsrest er rangert som verdens 20. beste brass band. De har under Florents ledelse vunnet både French Open og det franske nasjonale mesterskapet. I tillegg til dirigering og undervisning, spiller han solotrombone i det franske luftforsvarets musikkorps og er medlem av the Feeling Brass Quintet.


Paul Holland

Fra brassbandworld.co.uk

Paul Holland er en britisk dirigent som opprinnelig kommer fra Wales. I 2009 ble han sjefsdirigent for Flowers band fra Gloucestershire i England en posisjon han hadde fram til 2017. Her har
han oppnådd gode resultater i både inn- og utland. Holland er utdannet alt-hornist og har spilt med blant annet Black Dyke. I tillegg har han opptrådt med personer som Elton John og Sting.

Bjørn Breistein

Fra Krohnengen brass band (kbb.no)

Bjørn Breistein er tidligere euphonist i Sjøforsvarets musikkorps i Bergen. Han har sin utdanning fra Griegakademiet 1992-1996.  Breistein har i ettertid dirigert Sjøforsvaret, Krohnengen brass band, Stavanger brass band, Manger Musikklag og Dragefjellets musikkorps. Denne sesongen skal Bjørn ha ansvaret for innøving mot NM i februar.

Rune Hannisdal

Rune Hannisdal er en norsk dirigent fra Bergen. Han er utdannet trombonist ved Griegakademiet og Guildhall School of Music i London. Han startet som fast dirigent for Kleppe Musikklag, og tok etterhvert over i Manger Musikklag. Vi stifter for første gang bekjentskap med Rune på vårkonserten 2018.

Bjørn Sagstad

Bjørn Sagstad har sin utdanning fra Royal Northern College of Music, NTNU, Universitetet i Tromsø og ved Griegakademiet. Han har jobbet med flere nordiske symfoniorkestere, I tillegg til profesjonelle militærkorps i Norge og Sverige. Han mottok førstepris i Nordisk dirigentkonkurranse og vært finalist i Norsk operadirigentkonkurranse.

 

Jesper Juul

http://english.dkdm.dk

Jesper Juul er en dansk trombonist og dirigent. Han har sin utdanning fra anerkjente institusjoner i Aarhus, Paris, London og Chicago. Han ble først kjent som solotrombonist i DR symfoniorkester. Som dirigent har han både andre (2000) og første plass (2003) i European Conductors Competition, og har vunnet priser med både Lyngby-Taarbæk og Concord brass band. Juul besøker oss allerede på årets oppstartsseminar i august. Jesper skal dermed dirigere vår første konsert denne sesongen.

 

 

John Philip Hannevik

Bilde fra www.sjk.net

Bilde fra www.sjk.net

John Phillip er godt kjent med Jaren, da han har ledet oss på flere prosjekter. Han har hovedfag i musikkvitenskap  fra Universitetet i Oslo og arbeider i dag på heltid med noen av de beste ensemblene i Norge. Han var blant annet med å starte Oslofjord Brass i 1995.  John Philip var finalist ved European Brass Band Associations internasjonale dirigentkonkurranse i 2003, og har reist som musiker i flere land i både Europa, Afrika og Nord- og Sør-Amerika.