Tradisjon tro holder Jaren midnattskonsert i Tingelstad kirke natt til julaften. Sammen med dirigent Bjørn Sagstad og solist Reidun Sæther – artist, håper vi å kunne dele en musikalsk time med dere før kirkeklokkene ringer julenatten inn.

Reidun Sæther ble for alvor kjent for det norske folk da hun kom til finalen i Stjernekamp i 2014. Hun debuterte som plateartist samme året med albumet «Where my Secret Lies». I november 2016 slapp hun plate nummer 2, vinterplaten «Frostroser». Her synger hun en blanding av julemusikk og egenkomponert musikk på norsk. Det er ikke for ingenting at hun synger for utsolgte hus i hele Norge – hun har kanskje en av de flotteste stemmene landet har å by på.

Midnattskonserten byr på både kjente julesanger og annen stemningsfull vakker musikk som integreres av juleberetningen lest av Dagfinn Magnus.

Få en forsmak på Reidun Sæther her:

BILLETTPRISER:
300,- (nede) / 250,- (oppe på galleriet)

BILLETTSALG:
– Kiwi Jaren i butikkens åpningstider
– Telefon 976 82 520 onsdager /fredager
mellom 18.00 og 20.00