Foto: John Vint
Foto: John Vint

Så var NM nok en gang over for vår del. Vi i Jaren er meget godt fornøyd med både oppkjøringen og selve gjennomføringen av NM 2019. Det hele har vært både inspirerende og utviklende, og vi føler at vi sitter igjen med masse utbytte både musikalsk og som team.

Vi er godt fornøyde med fremførelsene våre av både pliktnummeret Concerto Grosso av Derek Dourgeois og selvalgtnummrete vårt Fraternity av Thierry Deleruyelle. Da vi fikk resultatene lørdag kveld fikk vi gode skussmål for begge fremføringene. Ikke minst for Fraternity hvor vi ble tildelt 95,5 poeng, hvilket er poengrekord for Jaren i Elitedivisjon. Spesielt moro var det at principal Benjamin Mortensen ble tildelt solistpris i elitedivisjon for andre år på rad. Vi gratulerer så meget.

Alt i alt endte vi på en 5. plass, som er to plasseringer opp fra i fjor, med 91,75 poeng (88 for plikt + 95,5 for selvvalgt). Vi gratulerer Eikanger-Bjørsvik musikklag med seieren! Vi vil og gratulere Valdres Brass Band og Brøttum Brass med seire i henholdsvis 4. og 2. divisjon!

Vi vil spesielt takke dirigent Florent Didier for en ekstremt oppløftende, inspirerende, og intens NM-periode. I tillegg vil vi takke Bjørn Breistein som ledet de innledende prøvene, og Roeland Henkens som stilte som produsent for oss og ga oss viktige tilbakemeldinger i innspurten.