Jaren Hornmusikk kickstartet sin sesong med oppstartseminar på Skeikampen sammen med Helge Haukås. Dette ble en flott helg med masse spennende repertoar, hyggelige mennesker, grilling og rebusløp! Seminaret var forberedelse til sesongens første konsert, nemlig den årlige utendørskonserten på Marienlyst som for en gangs skyld ikke regnet bort!

Vi har også fått med noen nye og meget dyktige musikanter i rekkene, og det ser ut til å bli en bra sesong med mange spennende prosjekter på plakaten.
Først ut er konsert med Hadeland Janitsjar – et samarbeid vi har ønsket lenge men ikke har hatt anledning til før nå. Med oss har vi Helge Haukås, og hovedverket blir Philip Sparkes flotte «Tallis Variations», bygget på en hymne av Thomas Tallis. Vi kommer også til å presentere en solistkvartett i «Concerto Grosso» av samme komponist. Vi gleder oss!

Deretter setter vi i gang med å forberede Siddis Brass under ledelse av John Philip Hannevik. De siste to årene har JHMF vakt stor oppsikt på denne konkurransen på grunn av våre unkonvensjonelle og nytenkende programvalg. I år er intet unntak, og vi kommer til å fremføre musikk spesialarret for korpset som tar publikum med på en reise til eventyrlige landskap bare fantasien setter grenser for. Mer info om Siddis følger siden.

Velkommen til høstsesongen med Jaren Hornmusikkforening!